LCMS
  • English ‎(en)‎ தமிழ் ‎(ta_lk)‎ සිංහල ‎(si)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

ගෘහ ආර්ථික විද්‍යාව

  1. Home
  2. Courses
  3. sal_homecon
  4. 05 - විවිධ අවශ්‍යතා සහ අවස්ථා වලට නිර්මාණශීලී ව ආහාර පිළියෙළ කර පිළිගැන්වීම
  5. අපද්‍රව්‍ය කළමනාකරණය -1

අපද්‍රව්‍ය කළමනාකරණය -1

Click https://www.e-thaksalawa.moe.gov.lk/moodle/pluginfile.php/312469/mod_resource/content/2/kg_sg13_hsc_u5_%E0%B6%85%E0%B6%B4%E0%B6%AF%E0%B7%8A%E2%80%8D%E0%B6%BB%E0%B7%80%E0%B7%8A%E2%80%8D%E0%B6%BA%20%20%E0%B6%9A%E0%B7%85%E0%B6%B8%E0%B6%B1%E0%B7%8F%E0%B6%9A%E0%B6%BB%E0%B6%AB%E0%B6%BA%20_p1.mp3 link to open resource.
◄ නිපුණතාවය 5.3
5.4 ඉගෙනුම් ඵල ►
  • Home
  • Calendar
  • Course sections
    • General
    • 01 - ප්‍රශස්ථ ජිවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
    • 02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්‍යදායී ආහාර පරිභෝජනය
    • 03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
    • 04 - විවිධ අවශ්‍යතා හා අවස්ථා සදහා ආහාර වේල්
    • 05 - විවිධ අවශ්‍යතා සහ අවස්ථා වලට නිර්මාණශීලී ව ආහාර පිළියෙළ කර පිළිගැන්වීම
    • 06 - ශ්‍රී ලංකාවේ රෙදිපිළි හා ඇඟලුම් කර්මාන්තයේ විවිධ අවශ්‍යතා සදහා රෙදිපිළි නිර්මාණය
    • 07 - පුද්ගල අවශ්‍යතා සදහා සුදුසු රෙදි වර්ගයන්ගෙන් ඇඳුම් නිෂ්පාදනය කිරීම
    • 08 - නිවැරදි සන්නිවේදනය හා අවස්තානුකුලව පෙනී සිටිම මගින් අන්තර් පුද්ගල සම්බන්ධතා වර්ධනය කිරීම
    • 09 - යෝග්‍ය තාක්ෂණික ක්‍රමයන්ගෙන් ගුණාත්මක ආහාර පරිරක්ෂණ
    • 10 - විවේක කාලය ඵලදායි ව ගත කිරීමට හා සංචාරක කර්මාන්තයේ නියැලීම සදහා අවශ්‍ය නිපුණතා ප්‍රගුණ කිරීම
    • 11 - දෛනික කටයුතු සඳහා සේවාවන් කළමනාකරණය
    • 12 - සම්පත් ප්‍රශස්ත ලෙස පරිභෝජනය කරමින් පරිසර හිතකාමි ජිවන රටාවක් අනුගමනය
    • 13 - නව යොවුන් වියේ සංවර්ධනයේ ස්වභාවයට පෞරුෂ සංවර්ධනය
    • 14 - සාර්ථක ලෙස සුළු පරිමාණ ව්‍යාපාරයක් සැලසුම් කිරීමට අවශ්‍ය ව්‍යවසායකත්ව කුසලතා ප්‍රගුණ කිරීම
    • ප්‍රශ්න පත්‍ර

Stay in touch

  • https://e-thaksalawalms.moe.gov.lk/
  • Hot Line :- 1916
  • ethaksalawa.lcms@gmail.com
Data retention summary