Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access (
Log in
)
Skip to main content
මිහිමඩල
Home
Courses
mihi
Topic 5
පළතුරු අපතේ යාමේ ක්රියාවලිය ආරම්භ වීම
පළතුරු අපතේ යාමේ ක්රියාවලිය ආරම්භ වීම
Click
http://www.e-thaksalawa.moe.gov.lk/content/video/index13.php?vid=2643&header=s_mihi
link to open resource.
පළතුරු අපතේ යාමේ ක්රියාවලිය ආරම්භ වීම
◄ පළතුරු කෘතිම ලෙස ඉදවීම
Jump to...
Jump to...
වැසි ජලය රැස්කරගැනීම 1
වැසි ජලය රැස්කරගැනීම 2
වැසි ජලය රැස්කරගැනීම 3
වැසි ජලය රැස්කරගැනීම 4
මොකක්ද මේ ආකාසේ
අකුණක් කළ හානි
අකුණු පිළිබඳව අතීත දැනුම
අකුණක හැඩ රුව
අකුණක් ඇතිවීමේ විද්යාත්මක පදනම
අකුණක හඞ
අකුණු ඇතිවිය හැකි අවස්ථා නිරීක්ෂණය
අකුණු ඇතිවීමට බලපාන සාධක හා අකුණු ඇතිවන කාලය
අකුණක කෙළවර
කාලගුණය සහ දේශගුණය
අඩුවුනත් වැඩිවුනත් කරදර වැස්ස
වැස්සේ උපත
ගංවතුරේ කතාව
නියං ඉසව්ව
මිනිසා සහ ආහාර
පළිබෝධ නාශක
පළිබෝධ නාශක හා කෘෂිකර්මාන්තය
පළිබෝධ නාශක එදිනෙදා භාවිතය
පළිබෝධ නාශක භාවිතය නිසා ඇතිවන සෞඛ්ය ගැටළු
ඒකාබද්ධ පළිබෝධ මර්ධනය
පළිබෝධ නාශක යෙදීම සහ එහි වෘත්තීමය තත්ත්වය
පළිබෝධ නාශකවල නියාමන තත්ත්වය
පළතුරු වල තොරතුරු
පළතුරු කෘතිම ලෙස ඉදවීම
එළවළු අපතේ යාමේ ක්රියාවලිය ආරම්භ වීම
වස විස නැති කාබනික ගොවිතැන
ඵෙෙන්ද්රීය හෙවත් කාබනික ගොවිතැන
කාබනික ගොවිතැනේ ඉතිහාසය
කාබනික තේ ගොවිතැන
හදිසි අවස්ථාවක් යනු කුමක්ද?
ප්රථමාධාර
ප්රථමාධාරයෙහි අරමුණු
අවස්ථා කළමනාකරණය
හදිසි අවස්ථාවකදී අප කුමක් කළ යුතුද?
ප්රථමාධාර ලබා දෙමු
මහපොළවේ භූවිෂමතාව
අමතක නොවන මතක
මොනවද මේ නාය යාම්
නාය යාමක ඇරඹුම
නාය යාමකට බලපාන හේතු
මෑත අතීතයේ සිදු වූ වාර්තාගත නාය යාම්
කාර්මික විප්ලවයේ ගමන්මග
එළවළු අපතේ යාමේ ක්රියාවලිය ආරම්භ වීම ►
Home
Calendar
Course sections
Topic 1
Topic 2
Topic 3
Topic 4
Topic 5
Topic 6
Topic 7
Topic 8
Topic 9