Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ලොගින් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
sal_homecon
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
2.2 ඉගෙනුම් ඵල
2.2 ඉගෙනුම් ඵල
Click
HS_2.2_lo.pdf
link to view the file.
◄ ක්රියාකාරකම් (1) 2.1
වෙත යන්න
වෙත යන්න
විෂය නිර්දේශය
ගුරු මාර්ගෝපදේශය
Announcements
1.1 ඉගෙනුම් ඵල
බාහිර අවකාශ නිර්මාණකරණය
බාහිර අවකාශ නිර්මාණකරණය
1.2 ඉගෙනුම් ඵල
1.3 ඉගෙනුම් ඵල
1.4 ඉගෙනුම් ඵල
1.5 ඉගෙනුම් ඵල
1.6 ඉගෙනුම් ඵල
2.1 ඉගෙනුම් ඵල
ක්රියාකාරකම් (1) 2.1
2.3 ඉගෙනුම් ඵල
3.1 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 3.1
3.2 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 3.2
මානව පෝෂණ ඌනතා
විවේකය ප්රතිමෝදනය සඳහා උපයෝගිවන ක්රියාකාරකම්
4.1 ඉගෙනුම් ඵල
ක්රියාකාරකම් (1) 4
ක්රියාකාරකම් (2) 4
4.2 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 4.2
නිපුණතාවය 4.2
නිපුණතාවය 4.2
4.3 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 4.3
නිපුණතාවය 4.3
නිපුණතාවය 4.3
නිපුණතාවය 4.3
නිපුණතාවය 4.3
4.4 ඉගෙනුම් ඵල
රෝගීන් සඳහා ආහාර සකස් කිරීම -1(කඳුරට ගුරු ගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
5.1 ඉගෙනුම් ඵල
5.2 ඉගෙනුම් ඵල
5.3 ඉගෙනුම් ඵල
නිපුණතාවය 5.3
අපද්රව්ය කළමනාකරණය -1
5.4 ඉගෙනුම් ඵල
5.5 ඉගෙනුම් ඵල
ක්රියාකාරකම් (1) 5.5
ක්රියාකාරකම් (2) 5.5
5.6 ඉගෙනුම් ඵල
5.7 ඉගෙනුම් ඵල
5.8 ඉගෙනුම් ඵල
ක්රියාකාරකම් (1) 5.8
ක්රියාකාරකම් (2) 5.8
5.9 ඉගෙනුම් ඵල
අවස්ථාවන්ට උචිත ලෙස ආහාර පිළිගැන්වීම සැලසුම් කිරීම
නිපුණතාවය 6.2
නිපුණතාවය 6.4
නිපුණතාවය 6.4
ක්රියාකාරකම් පත්රිකාව
ක්රියාකාරකම් පත්රිකාව
පෙරහුරු අභ්යාස 7.5
පෙරහුරු අභ්යාස (2) 7.5
නිපුණතාවය 10
නිපුණතාවය 10.1
ප්රශ්න පත්ර ව්යුහය
2.3 ඉගෙනුම් ඵල ►
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
General
01 - ප්රශස්ථ ජිවන පරිසරයක් ඇති කිරීම සදහා සැලසුම්
02 - පුද්ගල යහ පැවැත්ම සඳහා පෝෂ්යදායී ආහාර පරිභෝජනය
03 - පෝෂණ ඌනතා හා අධිපෝෂණ තත්ත්ව වැලැක්වීම
04 - විවිධ අවශ්යතා හා අවස්ථා සදහා ආහාර වේල්
05 - විවිධ අවශ්යතා සහ අවස්ථා වලට නිර්මාණශීලී ව ආහාර පිළියෙළ කර පිළිගැන්වීම
06 - ශ්රී ලංකාවේ රෙදිපිළි හා ඇඟලුම් කර්මාන්තයේ විවිධ අවශ්යතා සදහා රෙදිපිළි නිර්මාණය
07 - පුද්ගල අවශ්යතා සදහා සුදුසු රෙදි වර්ගයන්ගෙන් ඇඳුම් නිෂ්පාදනය කිරීම
08 - නිවැරදි සන්නිවේදනය හා අවස්තානුකුලව පෙනී සිටිම මගින් අන්තර් පුද්ගල සම්බන්ධතා වර්ධනය කිරීම
09 - යෝග්ය තාක්ෂණික ක්රමයන්ගෙන් ගුණාත්මක ආහාර පරිරක්ෂණ
10 - විවේක කාලය ඵලදායි ව ගත කිරීමට හා සංචාරක කර්මාන්තයේ නියැලීම සදහා අවශ්ය නිපුණතා ප්රගුණ කිරීම
11 - දෛනික කටයුතු සඳහා සේවාවන් කළමනාකරණය
12 - සම්පත් ප්රශස්ත ලෙස පරිභෝජනය කරමින් පරිසර හිතකාමි ජිවන රටාවක් අනුගමනය
13 - නව යොවුන් වියේ සංවර්ධනයේ ස්වභාවයට පෞරුෂ සංවර්ධනය
14 - සාර්ථක ලෙස සුළු පරිමාණ ව්යාපාරයක් සැලසුම් කිරීමට අවශ්ය ව්යවසායකත්ව කුසලතා ප්රගුණ කිරීම
ප්රශ්න පත්ර