Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ලොගින් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
ආහාර නිෂ්පාදන තාක්ෂණ අධ්යයනය
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
13_app_food
මාතෘකාව 3
proteases එන්සයිම යෙදවුම්
proteases එන්සයිම යෙදවුම්
Click
https://www.youtube.com/embed/n5xP3GoKdUQ?rel=0
link to open resource.
proteases එන්සයිම යෙදවුම්
◄ බේකරි නිශ්පාදන සදහා එන්සයිම භාවිතය
වෙත යන්න
වෙත යන්න
ආහාර හා පෝෂණය
ආහාර වල අඩංගු සංඝටක
ආහාර පිරමීඩය හදුනාගනිමු
ආහාර නිශ්පාදනය යනු
ආහාර නිශ්පාදනය HACCP අදියර ඇසුරින්
ආහාර කර්මාන්තය හඳුනා ගනිමු
ආහාර නිශ්පාදන කර්මාන්තය
ආහාර නිශ්පාදනය ආශ්රිත ලේඛන
ආහාර නිශ්පාදනය - SPI
ආහාර නිශ්පාදනය - විගණන ක්රියාවලිය
ආහාර නිශ්පාදන කර්මාන්තය ආශ්රිත රැකියා
ආහාර නිශ්පාදන ආයතනයක් ආරම්භ කරන්නේ කෙසේද?
පැස්ටරීකරණ ක්රියාවලිය
ආහාර නිශ්පාදනය සදහා නවීන යන්ත්රෝපකරණ භාවිතය
ආහාර ඉංජිනේරු විද්යාව
ආහාර විකිරණය
තාපන ක්රියාවලිය - බේක් කිරීම
තාපන ක්රියාවලිය - පිසීම
තාපන ක්රියාවලිය - පිිළිස්සීම
තාපන ක්රියාවලිය - ග්රිල් කිරීම
තාපන ක්රියාවලිය - විජලනය
තාපන ක්රියාවලිය - විිෂබීජහරණය
ආහාර නිශ්පාදනය සදහා එන්සයිම භාවිතය
බේකරි නිශ්පාදන සදහා එන්සයිම භාවිතය
Transglutaminase එන්සයිම යෙදවුම්
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - අත් ගැසීම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - මිශ්ර කිරීම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - කලවම් කිරීම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - ගැසීම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - කැබලි වලට කැපීම
කැපීමේ ශිල්පීය ක්රම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - පදම් කිරීම
ක්ෂුද්ර තරංග තාපනය
ක්ෂුද්ර තරංග උදුන්
ඕමික් තාපනය
අතිධ්වනික ආහාර සැකසුම
ආහාර ආකලන වර්ග
ආහාර ආකලන - පරිරක්ෂක කාරක
ආහාර ආකලන - ප්රතිඔක්සිකාරක
ආහාර ආකලන - රසකාරක
ආහාර ආකලන - ස්ථායීකාරක සහ ඝනකාරක
ආහාර ආකලන - වර්ණක
ආහාර සදහා ආහාර ආකලන යොදා ගැනීමේ බලපෑම
ආහාර සංරක්ෂණය
ආහාර සංරක්ෂණයේ අවශ්යතාවය
ආහාර සංරක්ෂක ද්රව්ය
ආහාර සංරක්ෂණ ක්රම
තාපන ක්රියාවලිය
අාහාර නරක් කරන ක්ෂුද්ර ජීවීන්
ආහාර සදහා ආරක්ෂාවෙහි වැදගත්කම
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - සෞඛ්යය හා සනීපාරක්ෂාව
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - උෂ්ණත්ව පාලනය
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - ක්ෂුද්ර ජීවී පැතිරීම වළක්වාලීම
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - පිරිසිදු බව
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව (සාරාංශය)
Transglutaminase එන්සයිම යෙදවුම් ►
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
General
මාතෘකාව 1
මාතෘකාව 2
මාතෘකාව 3
මාතෘකාව 4
මාතෘකාව 5
මාතෘකාව 6
මාතෘකාව 7
මාතෘකාව 8