Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
நீங்கள் தற்சமயம் விருந்தினர் கணக்கைப் பயன்படுத்துகின்றீர்கள் (
புகுபதிகை
)
பிரதான உள்ளடக்கத்திற்கு செல்
ආහාර නිෂ්පාදන තාක්ෂණ අධ්යයනය
முதற்பக்கம்
பாடநெறிகள்
13_app_food
தலைப்பு 1
ආහාර නිශ්පාදනය - විගණන ක්රියාවලිය
ආහාර නිශ්පාදනය - විගණන ක්රියාවලිය
URL ஐ திறப்பதற்கு இணைப்பு
https://www.youtube.com/embed/SkYyIoBZ1Nc?rel=0
ஐ சொடுக்குக
ආහාර නිශ්පාදනය - විගණන ක්රියාවලිය
◄ ආහාර නිශ්පාදනය - SPI
இங்கு செல்
இங்கு செல்
ආහාර හා පෝෂණය
ආහාර වල අඩංගු සංඝටක
ආහාර පිරමීඩය හදුනාගනිමු
ආහාර නිශ්පාදනය යනු
ආහාර නිශ්පාදනය HACCP අදියර ඇසුරින්
ආහාර කර්මාන්තය හඳුනා ගනිමු
ආහාර නිශ්පාදන කර්මාන්තය
ආහාර නිශ්පාදනය ආශ්රිත ලේඛන
ආහාර නිශ්පාදනය - SPI
ආහාර නිශ්පාදන කර්මාන්තය ආශ්රිත රැකියා
ආහාර නිශ්පාදන ආයතනයක් ආරම්භ කරන්නේ කෙසේද?
පැස්ටරීකරණ ක්රියාවලිය
ආහාර නිශ්පාදනය සදහා නවීන යන්ත්රෝපකරණ භාවිතය
ආහාර ඉංජිනේරු විද්යාව
ආහාර විකිරණය
තාපන ක්රියාවලිය - බේක් කිරීම
තාපන ක්රියාවලිය - පිසීම
තාපන ක්රියාවලිය - පිිළිස්සීම
තාපන ක්රියාවලිය - ග්රිල් කිරීම
තාපන ක්රියාවලිය - විජලනය
තාපන ක්රියාවලිය - විිෂබීජහරණය
ආහාර නිශ්පාදනය සදහා එන්සයිම භාවිතය
බේකරි නිශ්පාදන සදහා එන්සයිම භාවිතය
proteases එන්සයිම යෙදවුම්
Transglutaminase එන්සයිම යෙදවුම්
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - අත් ගැසීම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - මිශ්ර කිරීම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - කලවම් කිරීම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - ගැසීම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - කැබලි වලට කැපීම
කැපීමේ ශිල්පීය ක්රම
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - පදම් කිරීම
ක්ෂුද්ර තරංග තාපනය
ක්ෂුද්ර තරංග උදුන්
ඕමික් තාපනය
අතිධ්වනික ආහාර සැකසුම
ආහාර ආකලන වර්ග
ආහාර ආකලන - පරිරක්ෂක කාරක
ආහාර ආකලන - ප්රතිඔක්සිකාරක
ආහාර ආකලන - රසකාරක
ආහාර ආකලන - ස්ථායීකාරක සහ ඝනකාරක
ආහාර ආකලන - වර්ණක
ආහාර සදහා ආහාර ආකලන යොදා ගැනීමේ බලපෑම
ආහාර සංරක්ෂණය
ආහාර සංරක්ෂණයේ අවශ්යතාවය
ආහාර සංරක්ෂක ද්රව්ය
ආහාර සංරක්ෂණ ක්රම
තාපන ක්රියාවලිය
අාහාර නරක් කරන ක්ෂුද්ර ජීවීන්
ආහාර සදහා ආරක්ෂාවෙහි වැදගත්කම
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - සෞඛ්යය හා සනීපාරක්ෂාව
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - උෂ්ණත්ව පාලනය
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - ක්ෂුද්ර ජීවී පැතිරීම වළක්වාලීම
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - පිරිසිදු බව
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව (සාරාංශය)
ආහාර නිශ්පාදන කර්මාන්තය ආශ්රිත රැකියා ►
முதற்பக்கம்
நாட்காட்டி
Course sections
பொது
தலைப்பு 1
தலைப்பு 2
தலைப்பு 3
தலைப்பு 4
தலைப்பு 5
தலைப்பு 6
தலைப்பு 7
தலைப்பு 8