Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ලොගින් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
உணவு பதப்படுத்தும் கல்வி
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
t13_ap_food_pross
මාතෘකා ලුහුඬු සටහන
General
General
මාතෘකාව 1
මාතෘකාව 1
Food & Nutrition
URL
Components of food
URL
Food Pyramid
URL
Food Processing
URL
Food processing with HACCP stages
URL
Introduction to the food industry
URL
Food Processing Industry
URL
Food Processing - Documentation
URL
Food Processing - SPI
URL
Food Processing - What to Expect on Audit Day
URL
Careers in Food Processing Industry
URL
How to Start Food Processing Business?
URL
Pasteurization process
URL
Modern technology for food processing
URL
Food engineering
URL
Food Irradiation
URL
මාතෘකාව 2
මාතෘකාව 2
Thermal processes - Baking
URL
Thermal processes - Cooking
URL
Thermal processes - Roasting
URL
Thermal processes - Grilling
URL
Thermal processes - Dehydrating
URL
Thermal processes - Sterilization
URL
මාතෘකාව 3
මාතෘකාව 3
Application of enzymes in food industry
URL
Enzymes in Baking Industry
URL
Application of Proteases
URL
Application of Transglutaminase
URL
මාතෘකාව 4
මාතෘකාව 4
Food processing techniques - Kneading
URL
Food processing techniques - Mixing
URL
Food processing techniques - Blending
URL
Food processing techniques - Beating
URL
Food processing techniques - Cutting
URL
Food cutting techniques
URL
Food processing techniques - Seasoning
URL
මාතෘකාව 5
මාතෘකාව 5
Microwave Heating
URL
Microwave Ovens
URL
Ohmic heating
URL
Ultrasonic Food Processing
URL
මාතෘකාව 6
මාතෘකාව 6
Types of food additives
URL
Food additives - Preservatives
URL
Food additives - Antioxidants
URL
Food additives - Flavoring agents
URL
Food additives - Stabilisers & Thickeners
URL
Food additives - Food colouring
URL
Effects of consuming food with excess food additives
URL
මාතෘකාව 7
මාතෘකාව 7
Food Preservation
URL
Need and Benefits of food Preservation
URL
Types of food preservatives
URL
Food Preservation Methods
URL
Thermal processing of food preservation
URL
මාතෘකාව 8
මාතෘකාව 8
Food Spoilage Microorganisms
URL
The Importance of Food Safety
URL
Food Safety - Health and Hygiene
URL
Food Safety - Temperature Control
URL
Food Safety - Avoiding Cross Contamination
URL
Food Safety - Cleaning and Sanitizing
URL
Food Safety (summary)
URL
මාතෘකාව 9
මාතෘකාව 9
මාතෘකාව 10
මාතෘකාව 10
මාතෘකාව 11
මාතෘකාව 11
මාතෘකාව 12
මාතෘකාව 12
මාතෘකාව 13
මාතෘකාව 13
මාතෘකාව 14
මාතෘකාව 14
මාතෘකාව 15
මාතෘකාව 15
මාතෘකාව 16
මාතෘකාව 16
මාතෘකාව 17
මාතෘකාව 17
මාතෘකාව 18
මාතෘකාව 18
මාතෘකාව 19
මාතෘකාව 19
මාතෘකාව 20
මාතෘකාව 20
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
General
මාතෘකාව 1
මාතෘකාව 2
මාතෘකාව 3
මාතෘකාව 4
මාතෘකාව 5
මාතෘකාව 6
මාතෘකාව 7
මාතෘකාව 8
මාතෘකාව 9
මාතෘකාව 10
මාතෘකාව 11
මාතෘකාව 12
මාතෘකාව 13
මාතෘකාව 14
මාතෘකාව 15
මාතෘකාව 16
මාතෘකාව 17
මාතෘකාව 18
මාතෘකාව 19
මාතෘකාව 20