Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
நீங்கள் தற்சமயம் விருந்தினர் கணக்கைப் பயன்படுத்துகின்றீர்கள் (
புகுபதிகை
)
பிரதான உள்ளடக்கத்திற்கு செல்
ආහාර නිෂ්පාදන තාක්ෂණ අධ්යයනය
முதற்பக்கம்
பாடநெறிகள்
13_app_food
தலைப்பு மேலோட்டம்
பொது
பொது
தலைப்பு 1
தலைப்பு 1
ආහාර හා පෝෂණය
URL
ආහාර වල අඩංගු සංඝටක
URL
ආහාර පිරමීඩය හදුනාගනිමු
URL
ආහාර නිශ්පාදනය යනු
URL
ආහාර නිශ්පාදනය HACCP අදියර ඇසුරින්
URL
ආහාර කර්මාන්තය හඳුනා ගනිමු
URL
ආහාර නිශ්පාදන කර්මාන්තය
URL
ආහාර නිශ්පාදනය ආශ්රිත ලේඛන
URL
ආහාර නිශ්පාදනය - SPI
URL
ආහාර නිශ්පාදනය - විගණන ක්රියාවලිය
URL
ආහාර නිශ්පාදන කර්මාන්තය ආශ්රිත රැකියා
URL
ආහාර නිශ්පාදන ආයතනයක් ආරම්භ කරන්නේ කෙසේද?
URL
පැස්ටරීකරණ ක්රියාවලිය
URL
ආහාර නිශ්පාදනය සදහා නවීන යන්ත්රෝපකරණ භාවිතය
URL
ආහාර ඉංජිනේරු විද්යාව
URL
ආහාර විකිරණය
URL
தலைப்பு 2
தலைப்பு 2
තාපන ක්රියාවලිය - බේක් කිරීම
URL
තාපන ක්රියාවලිය - පිසීම
URL
තාපන ක්රියාවලිය - පිිළිස්සීම
URL
තාපන ක්රියාවලිය - ග්රිල් කිරීම
URL
තාපන ක්රියාවලිය - විජලනය
URL
තාපන ක්රියාවලිය - විිෂබීජහරණය
URL
தலைப்பு 3
தலைப்பு 3
ආහාර නිශ්පාදනය සදහා එන්සයිම භාවිතය
URL
බේකරි නිශ්පාදන සදහා එන්සයිම භාවිතය
URL
proteases එන්සයිම යෙදවුම්
URL
Transglutaminase එන්සයිම යෙදවුම්
URL
தலைப்பு 4
தலைப்பு 4
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - අත් ගැසීම
URL
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - මිශ්ර කිරීම
URL
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - කලවම් කිරීම
URL
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - ගැසීම
URL
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - කැබලි වලට කැපීම
URL
කැපීමේ ශිල්පීය ක්රම
URL
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම - පදම් කිරීම
URL
தலைப்பு 5
தலைப்பு 5
ක්ෂුද්ර තරංග තාපනය
URL
ක්ෂුද්ර තරංග උදුන්
URL
ඕමික් තාපනය
URL
අතිධ්වනික ආහාර සැකසුම
URL
தலைப்பு 6
தலைப்பு 6
ආහාර ආකලන වර්ග
URL
ආහාර ආකලන - පරිරක්ෂක කාරක
URL
ආහාර ආකලන - ප්රතිඔක්සිකාරක
URL
ආහාර ආකලන - රසකාරක
URL
ආහාර ආකලන - ස්ථායීකාරක සහ ඝනකාරක
URL
ආහාර ආකලන - වර්ණක
URL
ආහාර සදහා ආහාර ආකලන යොදා ගැනීමේ බලපෑම
URL
தலைப்பு 7
தலைப்பு 7
ආහාර සංරක්ෂණය
URL
ආහාර සංරක්ෂණයේ අවශ්යතාවය
URL
ආහාර සංරක්ෂක ද්රව්ය
URL
ආහාර සංරක්ෂණ ක්රම
URL
තාපන ක්රියාවලිය
URL
தலைப்பு 8
தலைப்பு 8
අාහාර නරක් කරන ක්ෂුද්ර ජීවීන්
URL
ආහාර සදහා ආරක්ෂාවෙහි වැදගත්කම
URL
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - සෞඛ්යය හා සනීපාරක්ෂාව
URL
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - උෂ්ණත්ව පාලනය
URL
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - ක්ෂුද්ර ජීවී පැතිරීම වළක්වාලීම
URL
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව - පිරිසිදු බව
URL
ආහාර සදහා ආරක්ෂාව (සාරාංශය)
URL
முதற்பக்கம்
நாட்காட்டி
Course sections
பொது
தலைப்பு 1
தலைப்பு 2
தலைப்பு 3
தலைப்பு 4
தலைப்பு 5
தலைப்பு 6
தலைப்பு 7
தலைப்பு 8