Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ලොගින් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය (නව නිර්දේශය)
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
SG11_Agr(New)
9.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
9.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
9.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
පෙළ පොත
ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
Animated navigation off
Data preference
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
1.ශාක ප්රචාරණය
2.පාලිත තත්ත්ව යටතේ බෝග වගාව
3.ගොවිතැන් ක්රම හා වගා රටා
4.කෘෂි බෝගවල පසු අස්වනු හානිය
5.මානව පෝෂණය
6.ආහාර නරක් වීම
7.ආහාර පරිරක්ෂණය
8.සත්ත්ව පාලනය
9.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
10.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
ප්රශ්න පත්ර