Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
நீங்கள் தற்சமயம் விருந்தினர் கணக்கைப் பயன்படுத்துகின்றீர்கள் (
புகுபதிகை
)
பிரதான உள்ளடக்கத்திற்கு செல்
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව (නව නිර්දේශය)
முதற்பக்கம்
பாடநெறிகள்
SG10_Hom(New)
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
පෙළ පොත
ඇගයීම් පත්රිකාව
ඇගයීම
ආහාර පරිරක්ෂණය (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
මැලේ අච්චාරු සෑදීම | Edupub
වම්බටු මෝජු සෑදීම | Edupub
Animated navigation off
Data preference
முதற்பக்கம்
நாட்காட்டி
Course sections
1.පවුල තුලින් ප්රසන්න ජීවන පරිසරයක්
2.ගෘහීය සම්පත්
3.ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්ය පදාර්ථ
4.ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
5.ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
6.ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
7.ආහාර පිළිගැන්වීම
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
9.පෝෂණ ඌණතා
10.විවිධ මැහුම් ක්රම
11.ඇදුම් නිර්මාණය කිරීම
12.නව යෞවන අවධිය
13.දරුවන් රැක බලා ගැනීම
ප්රශ්න පත්ර