Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ලොගින් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව (නව නිර්දේශය)
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
SG10_Hom(New)
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
පෙළ පොත
ඇගයීම් පත්රිකාව
ඇගයීම
ආහාර පරිරක්ෂණය (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
මැලේ අච්චාරු සෑදීම | Edupub
වම්බටු මෝජු සෑදීම | Edupub
Animated navigation off
Data preference
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
1.පවුල තුලින් ප්රසන්න ජීවන පරිසරයක්
2.ගෘහීය සම්පත්
3.ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්ය පදාර්ථ
4.ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
5.ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
6.ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
7.ආහාර පිළිගැන්වීම
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
9.පෝෂණ ඌණතා
10.විවිධ මැහුම් ක්රම
11.ඇදුම් නිර්මාණය කිරීම
12.නව යෞවන අවධිය
13.දරුවන් රැක බලා ගැනීම
ප්රශ්න පත්ර