Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access (
Log in
)
Skip to main content
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව (නව නිර්දේශය)
Home
Courses
SG10_Hom(New)
6.ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
6.ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
6.ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
පෙළ පොත
ආහාර පිළියෙළ කිරීමේ ශිල්පීය ක්රම
ඇගයීම-1 හා පිළිතුරු
කියවීම් ද්රවය-1
ක්රියාකාරකම්-1 හා පිළිතුරු
කියවීම් ද්රවය-2
ඇගයීම
කියවීම් ද්රව්ය
ක්රියාකාරකම
කියවීම් ද්රව්ය
මාලු පාන් සෑදීම | Edupub
ආහාර පිළියෙල කිරීම | Edupub
ආහාර පිළියෙල කිරීම II | Edupub
ලැසී පානය | Edupub
අයිස් කෝපි | Edupub
කැරමල් පුඩිං | Edupub
පෆ් පේස්ට්රි | Edupub
රට ඉදි කේක් සෑදීම | Edupub
බිත්තර පිසීම | Edupub
ඉගුරු තේ සෑදීම | Edupub
කේක් අයිසිං කිරීම | Edupub
චොකලට් මූස් | Edupub
ගුලාබ් ජමුන් | Edupub
රිබන් සැන්විච් සෑදීම | Edupub
එළවළු සුප් සෑදීම | Edupub
ඉඟුරු තේ සෑදීම | Edupub
ලැවරියා සෑදීම | Edupub
පැස්ටා සෑදීම | Edupub
උප්පුමා සෑදීම | Edupub
වටලප්පන් සෑදීම | Edupub
ෂෝට් ක්රස්ට් පේස්ට්රි සෑදීම | Edupub
බිලිං චට්නි සෑදීම
Animated navigation off
Data preference
Home
Calendar
Course sections
1.පවුල තුලින් ප්රසන්න ජීවන පරිසරයක්
2.ගෘහීය සම්පත්
3.ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්ය පදාර්ථ
4.ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
5.ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
6.ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
7.ආහාර පිළිගැන්වීම
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
9.පෝෂණ ඌණතා
10.විවිධ මැහුම් ක්රම
11.ඇදුම් නිර්මාණය කිරීම
12.නව යෞවන අවධිය
13.දරුවන් රැක බලා ගැනීම
ප්රශ්න පත්ර