Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ලොගින් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව (නව නිර්දේශය)
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
SG10_Hom(New)
5.ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
5.ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
5.ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
පෙළ පොත
ආහාර පිළියෙල කිරීමේදී පිසීමේදී ගුණාත්මක ලක්ෂණ රැක ගනිමු
ක්රියාකාරකම්-1 හා පිළිතුරු
ක්රියාකාරකම්-2 හා පිළිතුරු
කියවීම් ද්රව්ය
කාර්ය පත්රය
පිළියල කිරීමේදී ආහාර වල ගුණාත්මක බව (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
ආහාර නරක් වීම | Edupub
කැරමල් පුඩිං සෑදීම | Edupub
Animated navigation off
Data preference
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
1.පවුල තුලින් ප්රසන්න ජීවන පරිසරයක්
2.ගෘහීය සම්පත්
3.ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්ය පදාර්ථ
4.ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
5.ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
6.ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
7.ආහාර පිළිගැන්වීම
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
9.පෝෂණ ඌණතා
10.විවිධ මැහුම් ක්රම
11.ඇදුම් නිර්මාණය කිරීම
12.නව යෞවන අවධිය
13.දරුවන් රැක බලා ගැනීම
ප්රශ්න පත්ර