Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access (
Log in
)
Skip to main content
ගෘහ ආර්ථික විද්යාව (නව නිර්දේශය)
Home
Courses
SG10_Hom(New)
ප්රශ්න පත්ර
ප්රශ්න පත්ර
ප්රශ්න පත්ර
දෙවන වාර පරීක්ෂණය - 2015
දෙවන වාර පරීක්ෂණය(පිළිතුරු පත්ර) - 2015
තෙවන වාර පරීක්ෂණය 2015
කැලණිය කලාපය දෙවන වාරය I,II ප්රශ්න පත්ර 2016
තෙවන වාර පරීක්ෂණය 2015 (පිළිතුරු පත්රය)
තෙවන වාර පරීක්ෂණය 2016 - බස්නාහිර පළාත
2016 වර්ෂ අවසාන පරීක්ෂණය (වයඹ පළාත) I,II
දෙවන වාර පරීක්ෂණය ප්රශ්න පත්රය I,II 2017 - දකුණු පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව
දෙවන වාර පරීක්ෂණය පිළිතුරු පත්රයI,II 2017 -දකුණු පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව
අවසාන වාර පරීක්ෂණය ප්රශ්න පත්රය I,II 2017 -දකුණු පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව
දෙවන වාර පරීක්ෂණය කළුතර කලාපය I ප්රශ්න පත්රය 2018
දෙවන වාර පරීක්ෂණය 2018 - මිනුවන්ගොඩ කලාපය
දෙවන වාර පරීක්ෂණය ප්රශ්න සහ පිළිතුරු පත්රය I,II - වයඹ පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව 2018
දෙවන වාර පරීක්ෂණය I,IIප්රශ්න පත්රය 2018 -දකුණු පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව
2018 වර්ෂ අවසාන පරීක්ෂණය (වයඹ පළාත) I,II
2018 වර්ෂ අවසාන පරීක්ෂණය (වයඹ පළාත) පිළිතුරු පත්රය
තෙවන වාර පරීක්ෂණය ප්රශ්න සහ උත්තර පත්රය I,II -මධ්යම පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව 2018
පළමු වාර පරීක්ෂණය 2019 - ශ්රී ජයවර්ධනපුර අධ්යාපන කලාපය
පළමු වාර පරීක්ෂණය I,II 2019 -දකුණු පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව
පළමු වාර පරීක්ෂණය පිළිතුරු I,II 2019 -දකුණු පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව
දෙවන වාර පරීක්ෂණය ප්රශ්න සහ පිළිතුරු පත්රය I,II - දකුණු පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව 2019
තෙවන වාර පරීක්ෂණය ප්රශ්න සහ උත්තර පත්රය I,II -මධ්යම පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව 2019
තෙවන වාර පරීක්ෂණය ප්රශ්න සහ පිළිතුරු පත්රය I,II - වයඹ පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව 2018
තෙවන වාර පරීක්ෂණය ප්රශ්න සහ පිළිතුරු පත්රය I,II - වයඹ පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව 2019
පළමු වාර පරීක්ණය ප්රශ්න පත්රය I,II වයඹ පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව 2020
පළමු වාර පරීක්ණය උත්තර පත්රය I,II වයඹ පළාත් අධ්යාපන දෙපාර්තමේන්තුව 2020
වර්ෂ අවසාන පරීක්ෂණය - මධ්යම පළාත - 2019
දෙවන වාර පරීක්ෂණය - වයඹ පළාත - 2018
Animated navigation off
Data preference
Home
Calendar
Course sections
1.පවුල තුලින් ප්රසන්න ජීවන පරිසරයක්
2.ගෘහීය සම්පත්
3.ආහාර කාණ්ඩ හා පෝෂ්ය පදාර්ථ
4.ආහාර වේල් සැලසුම් කිරීම
5.ආහාරයේ ගුණාත්මක බව රැක ගැනීම
6.ආහාර පිළියෙල කිරීම හා පිසීම
7.ආහාර පිළිගැන්වීම
8.ආහාර පරිරක්ෂණය
9.පෝෂණ ඌණතා
10.විවිධ මැහුම් ක්රම
11.ඇදුම් නිර්මාණය කිරීම
12.නව යෞවන අවධිය
13.දරුවන් රැක බලා ගැනීම
ප්රශ්න පත්ර