Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
நீங்கள் தற்சமயம் விருந்தினர் கணக்கைப் பயன்படுத்துகின்றீர்கள் (
புகுபதிகை
)
பிரதான உள்ளடக்கத்திற்கு செல்
කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය (නව නිර්දේශය)
முதற்பக்கம்
பாடநெறிகள்
SG10_Agr(New)
3.පස
3.පස
3.පස
පෙළපොත
පස
බෝග වගාවට පාංශු පරිසරයේ බලපෑම
පස සෑදීමේ ක්රියාවලිය(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පාංශු පැතිකඩ(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පාංශු ජලය(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පාංශු ලක්ෂණ පාංශු ඛාදනය (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පාංශු ආම්ලිකතාවය (රජරට ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පස සෑදීමේ ක්රියාවලිය_p1
පාංශු ජලය_p3
පාංශු පැතිකඩ_p2
පාංශු ලක්ෂණ පාංශු ඛාදනය_p1
පාංශූ හායනය | Edupub
පාංශූ ව්යුහය | Edupub
පසේ රසායනික ලක්ෂණ | Edupub
පාංශූ වයනය | Edupub
පස් කාණ්ඩ| Edupub
පසෙහි භෞතික ලක්ෂණ | Edupub
වී ශාකයේ රූපීය ලක්ෂණ | Edupub
Animated navigation off
Data preference
முதற்பக்கம்
நாட்காட்டி
Course sections
1.ශ්රී ලංකාවේ සංවර්ධනයට කෘෂිකර්මාන්තයේ දායකත්වය
2.කෘෂිකාර්මික කටයුතු කෙරෙහි දේශගුණික සාධකවල බලපෑම
3.පස
4.බෝග වර්ගීකරණය
5.බිම් සැකසීම
6.උස් බිම් බෝග සඳහා තවාන් ශිල්ප ක්රම
7.බෝග වගාවේ ජල කළමනාකරණය
8.ශාක පෝෂණය
9.පළිබෝධ පාලනය
10.වී වගාව
11.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
12.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
13.සත්ත්ව පාලනය
ප්රශ්න පත්ර
අමතර දැනුමට