LCMS
  • English ‎(en)‎ தமிழ் ‎(ta_lk)‎ සිංහල ‎(si)‎
  • ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්‍රවේශයයි. (ලොගින් වන්න)
ප්‍රධාන අන්තර්ගතයට යන්න

කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය (නව නිර්දේශය)

  1. මුල් පිටුව
  2. පාඨමාලා
  3. SG10_Agr(New)
  4. 3.පස
  • 3.පස

    3.පස

    • පෙළපොත පෙළපොත
    • පස පස
    • බෝග වගාවට පාංශු පරිසරයේ බලපෑම බෝග වගාවට පාංශු පරිසරයේ බලපෑම
    • පස සෑදීමේ ක්‍රියාවලිය(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව) පස සෑදීමේ ක්‍රියාවලිය(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
    • පාංශු පැතිකඩ(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව) පාංශු පැතිකඩ(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
    • පාංශු ජලය(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව) පාංශු ජලය(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
    • පාංශු ලක්ෂණ පාංශු ඛාදනය (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව) පාංශු ලක්ෂණ පාංශු ඛාදනය (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
    • පාංශු ආම්ලිකතාවය  (රජරට ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව) පාංශු ආම්ලිකතාවය (රජරට ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
    • පස සෑදීමේ ක්‍රියාවලිය_p1 පස සෑදීමේ ක්‍රියාවලිය_p1
    • පාංශු ජලය_p3 පාංශු ජලය_p3
    • පාංශු පැතිකඩ_p2 පාංශු පැතිකඩ_p2
    • පාංශු ලක්ෂණ පාංශු ඛාදනය_p1 පාංශු ලක්ෂණ පාංශු ඛාදනය_p1
    • පාංශූ හායනය | Edupub පාංශූ හායනය | Edupub
    • පාංශූ ව්‍යුහය | Edupub පාංශූ ව්‍යුහය | Edupub
    • පසේ රසායනික ලක්ෂණ | Edupub පසේ රසායනික ලක්ෂණ | Edupub
    • පාංශූ වයනය | Edupub පාංශූ වයනය | Edupub
    • පස් කාණ්ඩ| Edupub පස් කාණ්ඩ| Edupub
    • පසෙහි භෞතික ලක්ෂණ | Edupub පසෙහි භෞතික ලක්ෂණ | Edupub
    • වී ශාකයේ රූපීය ලක්ෂණ | Edupub වී ශාකයේ රූපීය ලක්ෂණ | Edupub
  • Animated navigation off
  • Data preference
  • මුල් පිටුව
  • දින දසුන
  • Course sections
    • 1.ශ්‍රී ලංකාවේ සංවර්ධනයට කෘෂිකර්මාන්තයේ දායකත්වය
    • 2.කෘෂිකාර්මික කටයුතු කෙරෙහි දේශගුණික සාධකවල බලපෑම
    • 3.පස
    • 4.බෝග වර්ගීකරණය
    • 5.බිම් සැකසීම
    • 6.උස් බිම් බෝග සඳහා තවාන් ශිල්ප ක්‍රම
    • 7.බෝග වගාවේ ජල කළමනාකරණය
    • 8.ශාක පෝෂණය
    • 9.පළිබෝධ පාලනය
    • 10.වී වගාව
    • 11.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
    • 12.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
    • 13.සත්ත්ව පාලනය
    • ප්‍රශ්න පත්‍ර
    • අමතර දැනුමට

Stay in touch

  • https://e-thaksalawalms.moe.gov.lk/
  • Hot Line :- 1916
  • ethaksalawa.lcms@gmail.com
Data retention summary