Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access (
Log in
)
Skip to main content
කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය (නව නිර්දේශය)
Home
Courses
SG10_Agr(New)
3.පස
3.පස
3.පස
පෙළපොත
පස
බෝග වගාවට පාංශු පරිසරයේ බලපෑම
පස සෑදීමේ ක්රියාවලිය(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පාංශු පැතිකඩ(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පාංශු ජලය(රුහුණු ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පාංශු ලක්ෂණ පාංශු ඛාදනය (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පාංශු ආම්ලිකතාවය (රජරට ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
පස සෑදීමේ ක්රියාවලිය_p1
පාංශු ජලය_p3
පාංශු පැතිකඩ_p2
පාංශු ලක්ෂණ පාංශු ඛාදනය_p1
බෝග වගාවට පාංශු පරිසරයේ බලපෑම_p1
Animated navigation off
Data preference
Home
Calendar
Course sections
1.ශ්රී ලංකාවේ සංවර්ධනයට කෘෂිකර්මාන්තයේ දායකත්වය
2.කෘෂිකාර්මික කටයුතු කෙරෙහි දේශගුණික සාධකවල බලපෑම
3.පස
4.බෝග වර්ගීකරණය
5.බිම් සැකසීම
6.උස් බිම් බෝග සඳහා තවාන් ශිල්ප ක්රම
7.බෝග වගාවේ ජල කළමනාකරණය
8.ශාක පෝෂණය
9.පළිබෝධ පාලනය
10.වී වගාව
11.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
12.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
13.සත්ත්ව පාලනය
ප්රශ්න පත්ර
අමතර දැනුමට