Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ලොගින් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය (නව නිර්දේශය)
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
SG10_Agr(New)
12.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
12.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
12.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
ස්වයං ඉගෙනුම් කට්ටලය - ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
Animated navigation off
Data preference
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
1.ශ්රී ලංකාවේ සංවර්ධනයට කෘෂිකර්මාන්තයේ දායකත්වය
2.කෘෂිකාර්මික කටයුතු කෙරෙහි දේශගුණික සාධකවල බලපෑම
3.පස
4.බෝග වර්ගීකරණය
5.බිම් සැකසීම
6.උස් බිම් බෝග සඳහා තවාන් ශිල්ප ක්රම
7.බෝග වගාවේ ජල කළමනාකරණය
8.ශාක පෝෂණය
9.පළිබෝධ පාලනය
10.වී වගාව
11.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
12.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
13.සත්ත්ව පාලනය
ප්රශ්න පත්ර
අමතර දැනුමට