Side panel
LCMS
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
நீங்கள் தற்சமயம் விருந்தினர் கணக்கைப் பயன்படுத்துகின்றீர்கள் (
புகுபதிகை
)
பிரதான உள்ளடக்கத்திற்கு செல்
කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය (නව නිර්දේශය)
முதற்பக்கம்
பாடநெறிகள்
SG10_Agr(New)
11.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
11.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
11.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
ස්වයං ඉගෙනුම් කට්ටලය - ආහාර ඇසුරුම්කරණය
පසු අස්වනු හානිය (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
ආහාර නරක් වීම (ඌව ගුරුගෙදර රේඩියෝ පාඩම් මාලාව)
Animated navigation off
Data preference
முதற்பக்கம்
நாட்காட்டி
Course sections
1.ශ්රී ලංකාවේ සංවර්ධනයට කෘෂිකර්මාන්තයේ දායකත්වය
2.කෘෂිකාර්මික කටයුතු කෙරෙහි දේශගුණික සාධකවල බලපෑම
3.පස
4.බෝග වර්ගීකරණය
5.බිම් සැකසීම
6.උස් බිම් බෝග සඳහා තවාන් ශිල්ප ක්රම
7.බෝග වගාවේ ජල කළමනාකරණය
8.ශාක පෝෂණය
9.පළිබෝධ පාලනය
10.වී වගාව
11.ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
12.ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
13.සත්ත්ව පාලනය
ප්රශ්න පත්ර
අමතර දැනුමට